De goedkoopste rijles pakketten Rotterdam

Kwaliteit boven kwantiteit.

Rijles pakketten bij de goedkoopste rijschool Rotterdam. Wij bieden verschillende soorten rijles pakketten aan en staan bekend om onze zeer hoge kwaliteit.  Het is dan ook erg belangrijk dat jij jouw rijbewijs zo snel en goedkoop mogelijk haalt. Doordat wij gebruik maken van professionele instructeurs die inspelen op de wensen en behoefte van de leerling, is de kans groot dat jij jouw rijbewijs sneller haalt dan normaal gesproken.

 

Waarde voor je geld.

vind jij het moeilijk om te beslissen welke rijles pakketten je moet kiezen? Vergelijk de rijscholen in Rotterdam en kom erachter dat wij de goedkoopste rijles pakketten hebben in Rotterdam. Waarom wij de goedkoopste rijschool in Rotterdam zijn? Doordat wij veel tijd besteden in de kwaliteit van de lessen kom jij goedkoper uit bij ons. Concurrenten die een goedkoop uurtarief hanteren zijn bezig met het binnenhalen van zoveel mogelijk leerlingen, daardoor bestaat er de mogelijkheid dat jij geen persoonlijke aandacht krijgt.

Het is aantrekkelijk als het uurtarief een stuk lager is, het nadeel is dat je meer lessen nodig hebt en dus uiteindelijk duurder uitkomt. Omdat onze lessen kwalitatief hoogwaardiger zijn dan de prijsvechters, slaagt het grotendeel van de leerlingen tijdens het eerste rijexamen.

 

Bromfietscertificaat.

Ben jij 16,5 jaar en wil jij beginnen met je rijlessen? Dat kan bij de goedkoopste rijschool Rotterdam. Het is de bedoeling dat jij jouw rijbewijs zo snel mogelijkheid haalt, want hoe eerder jij in het bezit bent van een rijbewijs des te beter!

Hoe werkt dat nou precies? Op je 16e heb jij de mogelijkheid om te starten met jouw theorie-examen. Vanaf 16,5 jaar mag je rijlessen volgen en kun je een begeleiders pas aanvragen. Vanaf je 17e kun je rijexamen doen. Ben jij op je 17e geslaagd voor je rijexamen? Dan mag je samen met begeleiding de weg op. Als je 18 jaar bent heb jij al ervaring op de weg en kun je zelfstandig gaan rijden, doordat je ervaring hebt met autorijden wordt de kans verkleind op een ongeluk. Dus twijfel niet en haal zo snel mogelijk je rijbewijs!

 

Rijles pakketten.

Verschillende rijles pakketten in Rotterdam . Wij maken gebruik van vier verschillende soorten pakketten, dat wil niet zeggen dat elk pakket verschillende voorwaarden heeft. Het enige verschil is de prijs en het aantal rijlessen.

Algemene voorwaarden van elk pakket:

  • Lessen in eigen tempo
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Professionele rijinstructeur
  • Rijles = 50 minuten
  • Fijne lesauto’s voor beginners
  • Wij halen en brengen je
  • Unieke lesmethode = Hogere slagingspercentage
  • Beschikbaar in de avonden en ‘s weekend.

 

10 rijlessen voor 349,- euro biedt pakket A.

799,- euro voor 20 rijlessen biedt Pakket B

Pakket C hanteert een prijs van 1049,- euro voor 30 rijlessen.

Pakket D hanteert een prijs van 1399,- euro voor 40 rijlessen.

 

Welk pakket wordt aanbevolen voor beginners? Dat is pakket C.

Rijles pakketten

 

Wellicht tot gauw, je bent van harte welkom!

 

 

 

× Hoe kan ik je helpen?