Auto Theoriecursus

Theoriecursus!

Voordat je op kunt voor je rijexamen, zul je eerst je theorie examen moeten halen. En met theorielessen oftewel een theoriecursus in Rotterdam kunnen wij jou daarbij helpen. Op welke manier kan ik mijn theorie examen halen bij de goedkoopste rijschool van Rotterdam? Iets waar veel leerlingen voor kiezen is het volgen van theorielessen in een klaslokaal. Deze worden gehouden op een locatie verzorgd door de Goedkoopste Autorijschool. Tijdens deze lessen kun je kennismaken met het “Twintest” systeem. Een systeem dat ook gebruikt wordt door het CBR waarmee je door middel van speciale druk kastjes in de tafels theorie oefeningen kunt doen. Na het oefenen door middel van vragen op een groot scherm net als tijdens het echte examen, gaan we de theoriecursus in Rotterdam afsluiten met een proefexamen. Samen bekijken we de uitslag en leggen we de nadruk op de punten die we samen kunnen verbeteren zodat je met een gerust hart je theorie examen af kunt leggen.

Auto Theorie in één dag!

Wil jij ook met een zeker gevoel je theorie examen halen? Meld je dan aan voor onze theorielessen. Aanmelden voor zo’n theoriecursus in Rotterdam kan via de onderstaande aanmeld button “Klik Hier”. Samen zorgen we ervoor dat jij helemaal op de hoogte bent van alle verkeersregels.

Wij bieden 3 soorten theoriecursussen aan

Omdat het cbr steeds minder examenplaatsen beschikbaar heeft om 15.00 uur is het niet altijd mogelijk om de cursus en examen op dezelfde dag te doen.
Wij bieden dan ook 3 soorten cursussen aan:

Als 1e de dagcursus met daaropvolgend het examen. Op het bestelformulier zie ja dan als aanvangstijd 07.30 en het examentijdstip van 15.00 uur op dezelfde dag staan.
Als 2e de zondagcursus met maandag erna het examen. Het cbr is nooit open op zondag, dus het examen is dan op maandag.
Als 3e de cursus verdeeld over 2 dagen. Normaal duurt onze cursus ongeveer 7 uur. Verdeeld over 3 uur uitleg en cursus en daarna ongeveer 3 uur herhalingen. Dit hebben wij nu in 2 delen. De 1e dag doe je de cursus van 16.00 tot ongeveer 20.00 – 20.30 uur. De volgende dag heb je dan de cursus van 08.00 tot ongeveer 12 uur. Meteen hierna doe je het examen.

Zoals je ziet heeft de cursus meer uren en is er minder tijdsdruk. Dit komt uiteraard ten goede aan het slagingspercentage. Op het bestelformulier zie ja dan als aanvangstijd 16.00 en het examentijdstip van 12.00 uur de volgende dag staan.

Volg je de cursus samen met 1 of meerdere vrienden zijn de kosten € 150,00 per persoon.

Voor verdere vragen kun je bellen, sms’en of app’en naar 06-44442263.

Ben jij de volgende die in 1x slaagt?

 

Ben jij echt zeker van je zaak? Dan kun je natuurlijk ook gewoon thuis oefenen. Je kunt via onze rijschool een boek of cd bestellen waarmee je thuis aan de slag kunt om theorielessen te volgen. Ook bieden wij je de mogelijkheid om je theorie online te oefenen. Je krijgt dan een eigen inlogcode waarmee het mogelijk is om examens te maken of specifieke onderdelen te trainen. Een fijne manier om theorielessen een extra boost te geven om in één keer te slagen voor je theorie examen van het CBR.

Alvast beginnen met rijlessen

Zonder je theorie op zak te hebben kun je al beginnen met rijlessen bij de Goedkoopste Autorijschool. Samen bepalen we dan wanneer het voor jou het juiste moment is om je theorie te halen. Gelukkig is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig en hoef je je bij ons geen zorgen te maken dat je theorie verloopt als je rijlessen volgt bij de Goedkoopste Autorijschool in Rotterdam. We gaan er namelijk vanuit dat leerlingen van ons niet zo lang nodig hebben om te slagen. Woon je niet in Rotterdam maar wil je wel een theoriecursus of rijlessen volgen bij ons? Geen probleem. Wij geven les in de hele regio Rijnmond zoals Dordrecht, Vlaardingen of bijvoorbeeld in Berkel en Rodenrijs. Kijk op onze pagina met alle plaatsen of jouw woonplaats er tussen staat of neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?