Auto Theoriecursus

Theoriecursus!

Voordat je op kunt voor je rijexamen, zul je eerst je theorie examen moeten halen. En met theorielessen oftewel een theoriecursus kunnen wij jou daarbij helpen. Op welke manier kan ik mijn theorie examen halen bij de goedkoopste rijschool van Rotterdam? Iets waar veel leerlingen voor kiezen is het volgen van theorielessen in een klaslokaal. Deze worden gehouden op een locatie verzorgd door de Goedkoopste Autorijschool. Tijdens deze lessen kun je kennismaken met het “Twintest” systeem. Een systeem dat ook gebruikt wordt door het CBR waarmee je door middel van speciale druk kastjes in de tafels theorie oefeningen kunt doen. Na het oefenen door middel van vragen op een groot scherm net als tijdens het echte examen, gaan we de theoriecursus afsluiten met een proefexamen. Samen bekijken we de uitslag en leggen we de nadruk op de punten die we samen kunnen verbeteren zodat je met een gerust hart je theorie examen af kunt leggen. Ben jij echt zeker van je zaak? Dan kun je natuurlijk ook gewoon thuis oefenen. Je kunt via onze rijschool een boek of cd bestellen waarmee je thuis aan de slag kunt om theorielessen te volgen.

Ook bieden wij je de mogelijkheid om je theorie online te oefenen. Je krijgt dan een eigen inlogcode waarmee het mogelijk is om examens te maken of specifieke onderdelen te trainen. Een fijne manier om theorielessen een extra boost te geven om in één keer te slagen voor je theorie examen van het CBR. 

Meld je aan voor theorielessen

Wil jij ook met een zeker gevoel je theorie examen halen? Meld je dan aan voor onze theorielessen. Aanmelden voor zo’n theoriecursus kan via de onderstaande “aanmeld button”. Samen zorgen we ervoor dat jij helemaal op de hoogte bent van alle verkeersregels.

Wil jij in 1x slagen voor je theorie?

Wil jij weten hoe een theorie-examen in zijn werk gaat?

Bekijk in het onderstaande filmpje over het theorie-examen. Zo weet jij in ieder geval wat je kunt verwachten na je theoriecursus.

Meer filmpjes vind je op het YouTube kanaal van het CBR.

Alvast beginnen met rijlessen

Zonder je theorie op zak te hebben kun je al beginnen met rijlessen bij de Goedkoopste Autorijschool. Samen bepalen we dan wanneer het voor jou het juiste moment is om je theorie te halen. Gelukkig is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig en hoef je je bij ons geen zorgen te maken dat je theorie verloopt als je rijlessen volgt bij de Goedkoopste Autorijschool in Rotterdam. We gaan er namelijk vanuit dat leerlingen van ons niet zo lang nodig hebben om te slagen. Woon je niet in Rotterdam maar wil je wel een theoriecursus of rijlessen volgen bij ons? Geen probleem. Wij geven les in de hele regio Rijnmond zoals Dordrecht, Vlaardingen of bijvoorbeeld in Berkel en Rodenrijs. Kijk op onze pagina met alle plaatsen of jouw woonplaats er tussen staat of neem contact met ons op.