Rijbewijs halen Rotterdam

Rijbewijs halen in Rotterdam

Wil jij graag een rijbewijs halen in de regio Rotterdam? Wij bieden vier verschillende rijles pakketten aan in Rotterdam, past jouw manier van leren niet in een pakket? Dan bestaat er de mogelijkheid om een pakket te kiezen van bijvoorbeeld 25 lessen.

Waarom het een verstandige keuze is om je rijbewijs te halen bij de goedkoopste rijschool Rotterdam? Het tempo om je lessen te volgen kan per persoon erg verschillen, zo kan het zijn dat je erg druk bent en het liefst 1 keer per week een les wilt volgen. Ook kan het zijn dat jij jouw rijbewijs zo snel mogelijk wilt halen en het liefst 7 keer per week een les wilt volgen. Bij ons heb je de mogelijkheid om je lessen in te plannen in eigen tempo.

 

(vrouw) vriendelijke rijschool Rotterdam

rijbewijs

 

Heb jij als vrouw nare/minder leuke ervaringen met rijinstructeurs? Het is onmogelijk dat zo’n probleem bij ons kan voorkomen, de missie van ons bedrijf is om een (vrouw) vriendelijke rijschool te zijn in Rotterdam. Wij besteden veel tijd in het communiceren met de leerlingen en proberen zoveel mogelijk in te spelen op de wensen en behoefte van de leerling.

 

Gespreid betalen mogelijk

Wil jij heel graag je rijbewijs halen maar heb jij er de financiën niet voor om alles in 1 keer te betalen? Geen probleem! Bij onze rijschool is het mogelijk om gespreid te betalen. Door middel van de professionele rijinstructeurs die wij hebben is het gegarandeerd dat je waarde voor je geld terug krijgt. De kans is groot dat jij in 1 keer slaagt voor je examen bij het CBR.

 

Waarom duren de rijlessen 50 minuten?

De rijles pakketten Rotterdam hebben verschillende aanbiedingen, elke rijles duurt 50 minuten. De rijlessen duren 50 minuten omdat de meeste leerlingen ervoor kiezen om dubbele rijlessen te rijden. In totaal kom je dan op 100 minuten uit wat de ideale lestijd is. Zou een rijles 60 minuten duren en kies je ervoor om dubbele rijlessen te rijden dan is de kans groot dat je concentratieverlies krijgt.

De lesmethodes die wij aanbieden zijn uniek en wij proberen dan ook om in te spelen in jouw wensen en behoefte. Onze lesmethodes zullen perfect aansluiten bij jou manier van leren, niemand vindt het fijn als iemand in zijn/haar oor zit te tetteren. Wij begrijpen dat volkomen en daarom vinden wij communicatie tussen de klant en het personeel erg belangrijk.

 

Woon jij niet in de buurt van de rijschool en wil jij graag opgehaald en gebracht worden? Dit is een service die wij graag aan jou verlenen.

× Hoe kan ik je helpen?