Auto Rijbewijs handgeschakeld

Wil jij ook in 1 keer slagen bij de Goedkoopste Autorijschool?

Onze naam zegt het al. Bij ons kun je het voordeligst je auto rijbewijs halen. En nee, we hebben dan misschien niet het goedkoopste uurtarief, maar we we zullen je uitleggen waarom jij het beste voor ons kunt kiezen als je wilt lessen in een schakelauto en waarom jij bij ons goedkoper uit bent.

De Goedkoopste Autorijschool werkt met een unieke lesmethode die zich aanpast aan jouw manier van leren. Daarnaast zijn onze instructeurs gespecialiseerd in het herkennen van jouw kwaliteiten en in het wegnemen van stress. Je hebt bij ons dus geen last van instructeurs die in je oor lopen te tetteren.

Waarom zijn wij dan de goedkoopste?

De reden waarom jij bij ons voordeliger uit bent komt doordat wij meer tijd in de kwaliteit kunnen stoppen van de lessen. Rijscholen die met een ultra goedkoop uurtarief adverteren zijn namelijk alleen maar bezig met zoveel mogelijk doen in zo min mogelijk tijd. Logischerwijs hebben zij hierdoor minder tijd voor jou als leerling. Het uurtarief mag bij hen dan wel een stuk lager zijn, het nadeel is alleen dat je daardoor veel meer lessen nodig hebt om te kunnen slagen.

Omdat wij de nadruk leggen op de kwaliteit van de lessen in combinatie met onze unieke lesmethode, kun je bij ons veel sneller je examen afleggen. En omdat onze lessen kwalitatief hoogwaardiger zijn dan van de prijsvechters, slagen bij ons ook veel meer leerlingen tijdens het eerst rijexamen. Aan het eind van de rit ben je bij ons dus vele malen voordeliger uit dan bij rijscholen die met een heel laag uurtarief adverteren.

Waar geven wij rijlessen in een schakelauto?

De Goedkoopste Autorijschool is actief in heel Rotterdam en omstreken. Dus ook als je bijvoorbeeld in Dordrecht woont kun je zo goedkoop mogelijk je rijbewijs halen. Op onze “plaatsen” pagina kun je zien waar wij zoal werkzaam zijn. Staat jouw woonplaats er niet tussen? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken of we je kunnen helpen.

Naast je autorijbewijs kun je bij ons ook je motorrijbewijs halen, je aanhanger rijbewijs of lessen in een automaat.

Meld je aan via het aanmeldformulier of neem contact met ons op. En vergeet onze Facebookpagina niet een dikke LIKE te geven zodat je op de hoogte gehouden kunt worden.

Wil jij ook snel en voordelig je rijbewijs halen? Dan moet je simpelweg bij ons zijn. De Goedkoopste Autorijschool in Rotterdam en omstreken.

 

 

Uitgebreide informatie over het halen van je rijbewijs kun je ook terugvinden op www.rijbewijs.nl

× Hoe kan ik je helpen?