Rijschool Berkel en Rodenrijs

Ook als je in Berkel en Rodenrijs woont kun je lessen bij de Goedkoopste Autorijschool.

Het hoofdkantoor van de Goedkoopste Autorijschool is gevestigd in Rotterdam maar dat betekent niet dat je als inwoner van Berkel en Rodenrijs geen recht hebt om bij de Goedkoopste Autorijschool te lessen. We zijn immers praktisch buren.

Ook in de zogeheten 3B hoek kun je ons terugvinden en kun jij als beginnend bestuurder rijles krijgen bij ons. Zo weet je in ieder geval dat je een grote kans hebt om bij je eerste examen te slagen en daarnaast weet je 100% zeker dat je niet teveel betaalt voor je rijbewijs.

Aan het eind van de rit ben je bij ons het goedkoopste uit. We hebben dan misschien niet de goedkoopste tarieven van het internet maar wij zijn er dan ook van overtuigd dat onze lessen beter zijn dan die van rijscholen te extreem weinig geld vragen voor rijlessen.

Wij hanteren een unieke lesmethode waardoor jij je meer op je gemak voelt en daardoor veel beter informatie op kunt slaan. Onze focus ligt echt op goed lesgeven in plaats van zo goedkoop mogelijk te zijn.

Door onze lesmethode heb je een veel hogere slagingskans bij je eerste examen dan bij rijscholen die extreem goedkoop adverteren. Inderdaad, het blijft bij adverteren. Doordat zij zo goedkoop zijn gaat het ten koste van de kwaliteit van de lessen. Iets wat je bij de Goedkoopste Autorijschool niet mee zult maken. Bij ons kun je door de kwaliteit van de lessen eerder je rijexamen afleggen en dus eerder slagen. Onze pakketprijzen liggen wellicht ietsje hoger maar uiteindelijk ben je dus veel goedkoper uit.

Ook voor je motor rijlessen kun je bij ons terecht evenals rijlessen in een auto met automaat, aanhanger rijbewijs of bromfiets rijbewijs. De Goedkoopste Autorijschool is wat dat betreft een complete rijschool.

Kom jij ook bij ons lessen? Laat je gegevens achter via ons aanmeldformulier en wij nemen contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?