Goedkoopste Rijschool Dordrecht

Goedkope rijschool in Dordrecht

Wil jij zo goedkoop mogelijk je rijbewijs halen maar woon je in Dordrecht? Dan moet je dit echt even lezen!
Ook als je net buiten Rotterdam woont kun je gewoon lessen bij de Goedkoopste Autorijschool. Ons hoofdkantoor mag dan wel in Rotterdam zitten maar dat betekent niet dat we alleen rijlessen geven aan mensen uit Rotterdam.

Wij vinden dat iedereen het recht heeft om zo goedkoop mogelijk zijn rijbewijs te halen. En omdat Dordrecht op een steenworp afstand ligt, kan ook jij gewoon rijlessen volgen bij de Goedkoopste Autorijschool. Daarmee weet je in ieder geval dat je niet teveel gaat betalen voor je rijlessen en die zo begeerde rijbewijs.

Waarom zijn wij goedkoop?
Er zijn zat rijscholen die adverteren met een ontzettend laag uurtarief. En ja, ze zijn lager dan ons uurtarief of ze hebben lagere pakketprijzen.

Maar! Die goedkope tarieven gaan ten koste van de leskwaliteit. Daardoor heb je bij andere rijscholen uiteindelijk veel meer lessen nodig en is de kans klein dat je slaag bij je eerste examen.

Bij de Goedkoopste Autorijschool leggen wij de focus op de leskwaliteit en jouw manier van leren. Wij passen ons aan jou aan in plaats van de laagste prijs. En door onze manier van rijles geven kun jij veel sneller afrijden en heb je een veel hogere slagingskans. Sterker nog, bijna iedereen slaagt bij ons tijdens zijn of haar eerste examen.

Aan het eind van de rit ben je bij ons, zoals de naam het ook al aangeeft, veel goedkoper uit omdat je eerder kunt afrijden en een hogere slagingskans hebt.

Kom jij ook slagen bij ons? Vul je gegevens in via ons aanmeldformulier zodat we samen kunnen kijken welk programma het beste bij jou past.

Woon jij niet in Dordrecht maar wil jij wel graag je rijbewijs halen via de Goedkoopste Autorijschool? Kijk dan op onze pagina met alle plaatsen waar wij rijles geven.

× Hoe kan ik je helpen?