Wil jij een proefles?Betalen in termijnen KAN!

GOEDKOPER KAN ECHT NIET!

GOEDKOPER KAN ECHT NIET!

We hebben heel veel goede reacties gehad op de vorige actie en daardoor veel vragen gehad over wanneer wij een volgende actie gaan houden.

De feestdagen staan voor de deur, dus gaan we groot uitpakken. Zo begrijpen wij dat het een dure periode wordt, vandaar deze actie:

Iedereen die zich via deze actiepagina aanmeldt kan:

Pakket A (10 rijlessen incl. praktijkexamen) afnemen voor € 275,-. Je bespaard maar liefst € 35,- met deze actie.

Pakket B (20 rijlessen incl. praktijkexamen) afnemen voor € 700,-. Je bespaard maar liefst € 100,- met deze actie.

Pakket C (30 rijlessen incl. praktijkexamen) afnemen voor € 1049,-. Je bespaard maar liefst € 149,- met deze actie.

Pakket D (40 rijlessen incl. praktijkexamen) afnemen voor € 1250,-. Je bespaard maar liefst € 149,- met deze actie.

Dat is nog niet alles.

Heb jij een vriend of vriendin die aan zijn of haar rijbewijs wil beginnen en laat je hem of haar via jou bij ons inschrijven, dan krijg je een gratis rijles.

Meld je snel aan voor deze actie! De actie duurt tijdelijk!

 

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

KIES HIER HET PAKKET DAT BIJ JOU PAST

Pakket A € 275
10 Rijlessen Incl. PraktijkexamenVanaf 16,5 jaar
Pakket C € 900
30 Rijlessen Incl. PraktijkexamenVanaf 16,5 jaar
Pakket D € 1250
40 Rijlessen Incl. PraktijkexamenVanaf 16,5 jaar

Uit een concurrentieanalyse blijkt dat de gemiddelde prijs voor 20 rijlessen incl. praktijkexamen €807,89 is, voor 30 lessen incl. praktijkexamen is de gemiddelde prijs €1080,75.

WELKOM BIJ DE GOEDKOOPSTE AUTORIJSCHOOL

Bij ons, De Goedkoopste auto en motor Rijschool in Rotterdam krijg je een duidelijk lesplan dat zich op jouw manier van leren aanpast.

Vertel me meer!

Een motor heeft twee wielen en vraagt daarom om een speciale rijopleiding. Wij hebben de snelste, beste en goedkoopste rijopleiding.

Vertel me meer!

Als je 15,5 bent mag je bij ons al lessen. Wij zorgen samen dat jij snel je theorie haalt zodat je al snel praktijklessen kunt volgen!

Vertel me meer!

GOEDKOPER KAN ECHT NIET!

Tip! Laat jij een vriend of vriendin bij ons inschrijven voor een rijlespakket? Dan krijg jij 1 rijles gratis.

Rijlessen 7 dagen per week!

Jij bepaalt zelf het tempo van je rijopleiding en de rijopleiding kan ALTIJD in termijnen worden betaald. De rijlessen vinden plaats in het examengebied van een dichtbij zijnde CBR. Onze instructeurs zijn WRM gecertificeerd. Bij de goedkoopste autorijschool zijn geen wachttijden.

BEN JIJ DE VOLGENDE DIE GAAT SLAGEN BIJ ONS?

WAT MENSEN OVER ONS ZEGGEN

Super erg bedankt Raj! Fijn dat je de tijd hebt genomen om dingen die ik verkeerd deed te herhalen tot ik het helemaal onder de knie had.

Julia Polman

Elke les die ik bij De Goedkoopste Autorijschool Rotterdam heb gevolgd waren het allemaal waard. Daarbij was het ook altijd gezellig in de auto. Dankzij Raj ben ik in 1x geslaagd en ga ik met een veilig gevoel de weg op!

Gabriel Kara

De Goedkoopste Autorijschool Rotterdam is heel kort gezegd een uitstekende rijschool. De manier van het lesgeven is duidelijk en erg leerzaam en effectief. Heb met behulp van Raj mijn praktijkexamen in één keer gehaald. 10/10

Maria Yacoub

Bij een andere rijschool was het mij niet gelukt om te slagen, bij Raj gelukkig wel in 1 keer! Mijn instructeur was rechtvaardig en legde op een fijne manier uit.  Romina Tempelman

VEELGESTELDE VRAGEN | NIEUWS

Hoelang is mijn theorie-certificaat geldig?

Het theorie-certificaat is 1,5 jaar geldig, daarna zul je opnieuw je theorie moeten halen. Je kunt je theorie-examen niet reserveren voordat je oude verloopt.

Hoe lang duurt een rijles?

De rijlessen duren bij ons 50 minuten.

Bieden jullie ook losse rijlessen aan?

Wil je geen rijlespakket maar een paar losse rijlessen? Geen probleem. Dit kan bij ons!

Ik ben 16 jaar oud, kan ik mijn Rijbewijs halen?

Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen. Vanaf 16,5 jaar mag je rijlessen volgen en kun je de begeleiderspas aanvragen. Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen. Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met door jou gekozen coach(es). Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op, zodat je zeker weet dat het veilig is.

Aanbevolen voor beginners

okt 18, 2017

Rijschool Rotterdam   Aanbevolen voor beginners: de goedkoopste rijlespakketten in Rotterdam. Dit komt omdat wij bekend staan om onze unieke lesmethoden die aansluiten bij jouw manier van leren! Wij bieden verschillende soorten rijlespakketten aan in Rotterdam, zo hebben wij maar liefst vier verschillende rijles pakketten ! Elk pakket verschilt van prijs en het aantal rijlessen, […]

De goedkoopste rijlespakketten Rotterdam

okt 18, 2017

Kwaliteit boven kwantiteit.   Welkom bij de goedkoopste rijschool Rotterdam. Wij bieden verschillen soorten rijlespakketten aan en staan bekend om onze zeer hoge kwaliteit.  Het is dan ook erg belangrijk dat jij jouw rijbewijs zo snel en goedkoop mogelijk haalt. Doordat wij gebruik maken van professionele instructeurs die inspelen op de wensen en behoefte van […]

WIL JE EERST NOG IETS AAN ONS VRAGEN?

Neem contact met ons op en start vandaag nog met rijlessen bij de Goedkoopste Autorijschool.

Vergeet ons niet een dikke LIKE te geven onderaan de pagina!