Rijlessen in Rotterdam

Waar moet ik rijlessen in Rotterdam volgen?

Een vraag die bij iedereen opkomt wanneer men zoekt op rijlessen in Rotterdam. Het is zeer belangrijk om de juiste rijschool in Rotterdam te kiezen.  Uiteraard wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn voor je rijbewijs alleen moet je wel uitkijken voor rijscholen in Rotterdam die doen alsof ze goedkoop zijn. En daar zijn er een heleboel van in Rotterdam.

Kijk niet naar het goedkoopste uurtarief per rijles. Dat is de grootste fout die veel beginners maken. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een rijschool maar € 20,- per uur vraagt voor rijlessen. Het grote probleem is dat je dan waarschijnlijk een hele korte les krijgt of dat er teveel informatie in 1 les wordt gepropt. Teveel voor jou om te onthouden, waardoor je uiteindelijk veel teveel rijlessen nodig hebt om rijexamen te doen of erger nog, je moet meerdere malen rijexamen doen. Gelukkig heb je daar bij ons van de Goedkoopste Autorijschool geen last van.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Een vraag die wij altijd gesteld krijgen is hoeveel rijlessen je nodig hebt om voor je rijbewijs te slagen. Het antwoord daarop verschilt uiteraard per persoon. Wellicht kunnen we er samen voor zorgen dat jij je rijbewijs in 10 lessen kunt halen, of wellicht heb je faalangst of leer je niet zo snel, dan maken we samen een programma dat op jouw manier van leren berekend is. We denken altijd met jou mee en daarom weet je zeker dat je bij ons niet teveel lessen volgt of juist te weinig lessen volgt. Onze doelstelling is om jou zo goedkoop mogelijk je rijbewijs te laten halen en in 1 keer te laten slagen voor je rijexamen. En samen zorgen we ervoor dat jou dit lukt.

Je bepaalt zelf hoeveel rijlessen je per week wilt volgen. Ons advies is 1 of 2 lessen per week. Dan krijg je niet teveel informatie op je af. En je hebt dan genoeg tijd om alles te verwerken. Weet je zeker dat je meer lessen aankunt? Geen probleem! Dan neem je meer rijlessen per week.

Wat zijn de kosten voor autorijlessen?

De kosten van rijlessen verschillen per rijschool. En die kosten lopen behoorlijk uiteen. Bij de een kost een losse rijles € 20,- en bij de ander bijvoorbeeld € 60,-. Een losse rijles bij de Goedkoopste Autorijschool kost € 40,-. Dit komt doordat wij je niet teveel willen laten betalen en door de goede kwaliteit van onze lessen ook niet te weinig. Je weet bij ons in ieder geval zeker dat je geld goed besteed wordt.

Het meest voordelig is echter om een rijlessen pakket te nemen. Samen kijken we hoeveel lessen je nodig hebt om op te kunnen voor je rijexamen. En door een pakket te nemen ben je dus veel goedkoper uit dan losse lessen per uur. Aan het eind van de rit ben je bij ons het goedkoopste uit.

Vanaf wanneer mag je rijlessen volgen?

Je mag al rijlessen volgens vanaf 16,5 jaar. Hier zijn overigens wel wat regels aan verbonden. Als je 16,5 bent, kun je gebruik maken van 2toDrive. Vanaf je zeventiende verjaardag mag je praktijkexamen doen en onder begeleiding mag je dan op de openbare weg rijden tot je 18 jaar bent. Vanaf dat moment mag je natuurlijk helemaal zelfstandig rijden.

2toDrive rijlessen

Slaag in 1x bij de Goedkoopste Autorijschool

Wil jij ook graag in 1 keer je rijbewijs halen? Meld je dan aan bij onze rijschool. Samen zorgen wij ervoor dat jij zo goedkoop mogelijk je rijbewijs haalt en snel de weg op kunt. Neem contact met ons op of vul ons aanmeldformulier in. Tot snel!

 

 

× Hoe kan ik je helpen?