Aanbevolen voor beginners

Aanbevolen voor beginners.

 

Aanbevolen voor beginners: de goedkoopste rijlespakketten in Rotterdam. Dit komt omdat wij bekend staan om onze unieke lesmethoden die aansluiten bij jouw manier van leren! Wij bieden verschillende soorten rijlespakketten aan in Rotterdam, zo hebben wij maar liefst vier verschillende rijles pakketten ! Elk pakket verschilt van prijs en het aantal rijlessen, het verschilt per persoon hoeveel lessen iemand nodig heeft. Bij elk pakket gelden dezelfde voorwaarden, behalve bij pakket A is er geen praktijkexamen inclusief bij de prijs ingegrepen.

 

Pakket C wordt aanbevolen voor beginners die geen ervaring hebben met rijlessen. Wil jij geen rijlespakket maar wil je liever een aantal losse rijlessen volgen? Geen probleem dit is mogelijk.

 

Soorten pakketten.

 

Pakket A bestaat uit tien rijlessen en kost 349,- euro. De rijschool is (vrouw) vriendelijk en het is mogelijk om de lessen in te plannen zoals jou dat het beste uitkomt. Voor de personen die het bedrag niet in een keer kunnen financieren bestaat er de mogelijkheid om gespreid te betalen.

 

Pakket B bestaat uit 20 rijlessen en kost maar liefst 799,- euro inclusief praktijkexamen. Ben jij iemand die erg druk is met school en/of werk? Wij bieden erg flexibele tijden en verlenen onze diensten ook in het weekend.  Ben jij van plan om je rijbewijs snel te halen en wil je 7 dagen per week rijlessen volgen? Of ben jij liever iemand die er graag de tijd voor neemt? Alles is mogelijk bij de goedkoopste rijschool in Rotterdam.  Met een slagingspercentage van ongeveer 80% hopen wij jou te helpen aan je rijbewijs.

 

Pakket C bestaat uit 30 rijlessen en kost maar liefst 1049,- euro inclusief praktijkexamen. Dit pakket is het meest aanbevolen voor beginners, je bespaart maar liefst 149,- euro. Wij zijn niet de goedkoopste in Rotterdam wat betreft de prijs, maar doordat je minder lessen hoeft te volgen zijn wij uiteindelijk de goedkoopste rijschool in Rotterdam.  Het is namelijk van belang dat de lessen van zeer hoge kwaliteit zijn zodat jij snel jouw rijbewijs haalt.

 

Pakket D bestaat uit 40 rijlessen en kost 1399,- euro inclusief praktijkexamen. Denk jij dat je dit aantal rijlessen nodig hebt? Twijfel niet en bespaar maar liefst 201,- euro. De rijlessen duren bij ons 50 minuten per les, je zult elke les een vaste instructeur hebben met ervaring. De rijlessen worden afgenomen in een examengebied dicht bij het CBR.

 

Heb jij een goede ervaring bij ons en wil je graag dat je vrienden ook snel een rijbewijs halen? Link ze door en verdien 1 gratis rijles !

 

degoedkoopsteautorijschool

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?