Rijscholen vergelijken Rotterdam

De rijscholen in Rotterdam vergelijken.

 

Ben jij de rijscholen in Rotterdam aan het vergelijken? Of ben jij aan het twijfelen over welke rijschool je moet kiezen? De goedkoopste rijschool Rotterdam heeft natuurlijk veel concurrentie in de rijschoolbranche, maar wat is nou echt belangrijk voor een rijschool?

 

Het uurtarief is zeker van groot belang, maar is de kwaliteit van de lessen niet nog belangrijker?

 

De rijlespakketten van de Goedkoopste Autorijschool Rotterdam bieden een hoge kwaliteit tegenover een gemiddelde prijs. Bij het uitzoeken van een rijschool die geschikt is voor jou is het niet van belang om altijd op de prijs te letten. Het belangrijkste aan een rijschool is de kwaliteit van de lessen, of jij je op je gemak voelt en natuurlijk dat jij je rijbewijs zo snel en goedkoop mogelijk haalt!

 

Het is niet overal zomer waar de zon schijnt

 

Autorijscholen die een goedkoop uurtarief hanteren zijn puur bezig met het binnenhalen van zoveel mogelijk (potentiële) klanten. Omdat ze daar hun tijd in steken is het vanzelfsprekend dat jij niet de aandacht krijgt die jij nodig hebt bij een autorijschool. Uiteindelijk kom je alsnog duurder uit bij een rijschool met een laag uurtarief, dit omdat je hoogstwaarschijnlijk meer lessen nodig hebt.

 

Goedkoopste rijlespakketten Rotterdam

De goedkoopste rijlespakketten in Rotterdam bieden wij aan. Zo heb je de keuze om te kiezen uit 4 verschillende pakketten. De rijlessen duren bij ons 50 minuten per les, je zult elke les een vaste instructeur hebben met ervaring. De rijlessen worden afgenomen in een examengebied dicht bij het CBR.

Wij bieden erg flexibele tijden en verlenen onze diensten ook in het weekend.  Ben jij van plan om je rijbewijs snel te halen en wil je 7 dagen per week rijlessen volgen? Of ben jij liever iemand die er graag de tijd voor neemt? Alles is mogelijk bij de goedkoopste rijschool in Rotterdam.  Met een slagingspercentage van ongeveer 80% hopen wij jou te helpen aan je rijbewijs. Bij pakket A is het praktijkexamen niet inclusief bij de prijs inbegrepen, voor de rest van de pakketten geldt dat wel.

 

10 rijlessen voor maar liefst 349,- euro? Kies dan voor pakket A.

 

799,- euro voor 20 rijlessen met inclusief het praktijkexamen bij de prijs inbegrepen.  Kies dan voor Pakket B.

 

Pakket C bestaat uit 30 rijlessen en kost maar liefst 1049,- euro inclusief praktijkexamen. Dit pakket is het meest aanbevolen voor beginners, je bespaart met dit pakket 149,- euro.

 

Pakket D bestaat uit 40 rijlessen en kost 1399,- euro inclusief praktijkexamen. Denk jij dat je dit aantal rijlessen nodig hebt? Twijfel niet en bespaar  201,- euro.

 

Twijfel niet! En neem contact met ons op

degoedkoopsteautorijschool

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?